Godhetsdagen har vært en tradisjon på Valdres folkehøgskole i mange år, og den finner som alltid sted i begynnelsen av adventstiden. Denne dagen er skolen engasjert rundt i lokalmiljøet uten annet enn gledesspredning på agendaen. Noen elever skal besøke sykehjemmet, mens andre skal dele ut klemmer. Det blir utdeling av pepperkaker, gløgg, vafler og klementiner flere steder og korsang på kjøpesenteret i Fagernes. Så ta med deg nære og kjære for å få med deg førjulas høydepunkt!

Denne dagen er skolens mulighet til å vise vår takknemlighet til valdrisene. Vi setter enormt pris på det gode lokalmiljøet og alle de bidragene vi har fått fra både enkeltpersoner og lokale bedrifter. Alt dette gjør at føler oss utrolig heldige som får studere på denne fantastiske plassen!

På skolen er julestemningen allerede på plass, og denne håper vi kan smitte over på hele bygda. Vi vet at julen kan være en stressende tid for mange, og ønsker derfor å sette større fokus på å være gode mot hverandre i førjulstiden. Vi kan alle bli flinkere til å sette pris på hverandre og vise godhet i hverdagen. Forhåpentligvis kan Godhetsdagen bli en påminnelse om akkurat dette.