GLOBALLØPET
Du kan støtte en elev som deltar i løpet på skolen 26. oktober 2019. Dette gjør du ved å sponse eleven, som løper en runde på 370 meter i 30 minutter. Før man løper spør man venner/familie/bedrifter om de har lyst og mulighet til å sponse dem til løpet. En sponsor kan enten betale en fast sum, en viss sum pr. runde eller begge deler. Det blir gitt ut forskjellige premier til elevene (mest inntjent, flest runder, beste klasse/gruppe, beste ide/kostyme). I tillegg vil det være utlodning på globalløpdagen med flotte premier (da er det mulighet for å både betale på VIPPS og kontant).
SPONSOR FOR PROSJEKTET
Du kan betale inn et beløp du ønsker å bidra med til kontonummer 3000 17 16766 eller på VIPPS til #121746.

Som elev får du mulighet til å lære om bistandsarbeid, jobbe i team, få ledertrening og lage happeninger. Kanskje får du også muligheten til å reise en ekstra tur til Lushoto, Tanzania? Er du interessert i dette passer du perfekt til å bli frivillig i Lushotoprosjektet på Valdres folkehøgskole.

Alle elever uavhengig av linje kan bidra!

I prosjektet vårt samarbeider vi med KFUK-KFUM Global. Dette er søsterorganisasjonen til verdens største ungdomsorganisasjon, YMCA. Vi drømmer om å starte en folkehøgskole i fjellbyen Lushoto. Dette kan du som elev bli med på å nå!